Danny

Syksyllä 1963 The Islanders -yhtyeen laulusolistina julkisen uransa aloittaneen Dannyn ura on ainutlaatuinen suomalaisessa musiikkimaailmassa.

Ensimmäisestä East Virginia –hitistään lähtien Danny on viihdyttänyt suomalaisia lukuisilla hiteillään ja show-kiertueillaan, jotka ovat vuosien saatossa keränneet yli viisi miljoonaa livekatsojaa. Marraskuussa 2018 Dannyn listahittien määrä nousi peräti sataan, kun hänen uusin Nousevan auringon talo –kappaleensa sai listasijoituksen.

Näyttävät esiintymiset ensimmäisenä Suomeen tuoneen miehen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Kauan, Kesäkatu,  Vähän ennen kyyneleitä, Salattu suru, Hiljainen kitara, Kuusamo, Tuuliviiri, Tuulensuojaan, Seitsemän kertaa seitsemän ja Tämä taivas tämä maa.

Iso D:näkin tunnetun miehen omien hittien lisäksi Tahdon olla sulle hellä,  Me vain ja  Kaiken sulle antaisin -duetot Armi Aavikon kanssa saavuttivat jättimenestyksen kulta- ja timanttilevyineen.

Keväällä 2018 sympaattinen Danny herätti ihastusta esiintyessään Nelosen suositussa Vain elämää –tv-sarjassa. Sen myötä yhä aktiivisesti musiikkimaailmassa toimiva legenda kiersi loppuunmyytyjä saleja kiitos/jäähyväiskiertueellaan ympäri Suomea. Vaikka näin isoja ponnistuksia vaativalla kiertueella miestä ei enää jatkossa nähdä, aikoo hän keikkailla niin kauan kuin ääni kulkee, jalka nousee ja kysyntää riittää.