Meiju Suvas

Meiju Suvas on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan.

Vain muutama artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen, Meiju on yksi heistä ja hänen vauhtinsa vain paranee. Hänen energiansa säteilee lavalta ja tarttuu yleisöön. Meiju Suvaksen keikat ovat täynnä hyvää mieltä, mutta hän osaa myös tunnelmoida. Yleisö voi kokea tunteiden koko kirjon ja saa aina rahoillensa vastinetta. Meiju villitsee niin nuoret kuin varttuneemmankin yleisön.

Meiju on saanut urallaan kulta- ja platinalevyjä sekä lukemattoman määrän muita tunnustuksia. Hyvä esimerkki hänen pursuavasta elinvoimaisuudestaan koettiin vuonna 2016, kun suomalaiset dj:t äänestivät hänet discotähdeksi. Discomusiikki täytti silloin 50 vuotta. Meijulle myönnettiin Vantaan kulttuuripalkinto 2017.

Meijun ura on ollut täynnä hittejä hittien perään, esimerkkeinä Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Missä milloin vaan. Meiju ei kuitenkaan ole jäänyt menneeseen, vaan hänen esiintymisensä on vahvasti kiinni tässä päivässä.

Meiju ei ole täyttänyt vuosia enää sen jälkeen, kun hän täytti 30. Tämän vuoksi hän juhlii vuonna 2019 kaksia kolmekymppisiä yhdessä paketissa.  Synttärikonsertti on Espoon Sellosalissa tammikuussa.

Se mikä sykähdytti kuulijan sielua aikoinaan ja teki Meijusta koko kansan suosikin, sykähdyttää yhä edelleen. Hänen äänensä on kuin viini, joka vain paranee ajan myötä. Meijuun voi liittää monia adjektiivejä, mutta ennen kaikkea hän on aito ja aina kotonaan esiintymislavalla.